حاشیه ای بر اصل

مطالبی درباره حاشیه های از قلم افتاده

حاشیه ای بر اصل

مطالبی درباره حاشیه های از قلم افتاده

حاشیه ای بر اصل

نکات ریز و حاشیه ای که به کارکرد و ماهیت اصل مطلب تاثیر دارند
کمیتی که بر کیفیت تاثیر میگذارند

نکاتی از حاشیه های محصولات و خدمات مرتبط با عرصه ارتباطات و اطلاعات و اینترنت

کامپیوتر قائم مقامی
فروشگاه خدمات و محصولات اینترنتی و ارتباطی بر بستر های
ADSL.TD-LTE-FD-lTE.FTTH.Wireless.Mobile Simcard
☎️ 04133252083
📱 09029909274
instagram.com/com_ghaemmaghami

#ایرانسل #آسیاتک #صفر.یک #پارس_آنلاین #شاتل #رایتل
#مودم #ADSL #TDLTE #4G #FDLT #LTE

10 دلیل اتمام سریع حجم اینترنت

چهارشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۸:۰۶ ب.ظ

اتمام سریع حجم اینترنت یکی از معضلات کاربران ایرانی است، زیرا قیمت بالای حجم اینترنت باعث افزایش مخارج کاربران در این زمینه می‌گردد. در این پست سعی می‌کنیم مواردی که باعث اتمام حجم اینترنت می‌شود را بررسی کنیم.
1- بروزرسانی(آپدیت) خودکار سیستم عامل کامپیوتر یا گوشی
آپدیت سیستم عامل‌ها به صورت خودکار و پیش فرض و بدون اطلاع کاربران صورت می‌گیرد که این مورد، یکی از دلایل مهم اتمام حجم اینترنت میباشد. در تمامی سیتم عاملهای ویندور به غیر از ویندوز 10، دستور بروزرسانی خودکار سیستم عامل قابل کنترل است
2- بازی‌های آنلاین
بازی‌های آنلاین که امروزه بین کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار است، حجم زیادی از اینترنت را مصرف می‌کنند. این نوع از بازی‌ها به دلیل روند طولانی مدت بازی حجم بالایی از اینترنت را مصرف می‌کنند
3- آپدیت خودکار نرم افزارهای نصب شده در گوشی و کامپیوتر
درست مشابه برزورسانی خودکار سیستم عاملها، آپدیت خودکار نرم افزار ها و اپها حجم بالایی از اینترنت را مصرف کرده و باعث اتمام زودهنگام حجم اینترنت می شوند.
4- مشاهده فیلم و صوت و عکس
کاربران نرم افزارهای پیام رسان مانند تلگرام، واتس‌اپ، لاین و.. دائما در حال ارسال و تبادل فایلهای تصویری و صوتی هستند. حجم موارد دانلود شده برخی اوقات به راحتی به چندین گیگ می‌رسد و می‌تواند بسیار سریع حجم اینترنت شما را تمام کند. کافی است سری به تنظیمات کش نرم افزار بزنید تا متوجه حجم بالای اطلاعات موجود در کش گوشی یا کامپیوتر خود شوید.
5- موزیک و ویدئو در شبکه‌های اجتماعی
پخش اتوماتیک و بدون پرسش موزیک و ویدئو در شبکه‌های اجتماعی از کاربران موضوع دیگری است که حجم اینترنت شما را می بلعد. پس قابلیت پخش خودکار ویدئو در شبکه‌های اجتماعی که در آنها فعالیت می‌کنید را غیرفعال کنید.
6- آپلود فایل
بسیاری از کاربران فکر می‌کنند که مصرف ترافیک اینترنت تنها به موضوع دانلود باز می‌گردد، اما میزان آپلود دیتای شما در اینترنت هم به عنوان ترافیک ماهیانه در نظر گرفته می‌شود
7- تماس آنلاین صوتی و تصویری
اگر شما از آن دسته از افراد هستید که برای صرفه جویی در هزینه‌ها در برقراری تماس سعی می‌کنید که از تماس های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنید، در نظر داشته باشید که مصرف حجم اینترنت این نرم افزارها بسیار بالا است.
8- مشاهده وبسایت هایی با حجم سنگین
اگر به یک وب سایت که در زمینه‌ای خاص فعالیت می‌کند علاقه خاصی دارید، باید در نظر داشته باشید که اگر این وب سایت جزء وب سایت‌هایی دارای محتوا با حجم بالا (شامل نقشه‌های گوگل، عکس‌های با رزولوشن بالا، دارای بنرهای زیاد تبلیغاتی، استفاده از فلش در آنها، بارگذاری خودکار موسیقی و… ) باشند، میزان حجم اینترنت مصرفیشما زیاد خواهد شد.
9- ویروس‌ها، تروجان ها، پاپ آپ‌ها
این امر اولا باعث کندی سرعت اینترنت و بعد کاهش شدید حجم اینترنت می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم که حتما سیستم خود را همواره با آنتی ویرویس‌های معتبر اسکن کنید.
10- هک شدن
اگر تمامی موارد فوق را بررسی نمودید و مطمئن هستید که مصرف اینترنت شما با مدت زمان اتمام حجم ترافیک اینترنت شما نامتوازن و مشکوک است، پیشنهاد می‌کنیم شبکه اینترنت خود را بررسی کنید و در صورتی که از مودم وای فای استفاده می‌کنید حتما رمز آن را در دوره های زمانی مشخص، به طور مثال هر دو یا سه ماه یکبار تغییر دهید و موارد امنیتی مودم را بررسی کنید.

  • حامد پورمهدی قائم مقامی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی