حاشیه ای بر اصل

مطالبی درباره حاشیه های از قلم افتاده

حاشیه ای بر اصل

مطالبی درباره حاشیه های از قلم افتاده

حاشیه ای بر اصل

نکات ریز و حاشیه ای که به کارکرد و ماهیت اصل مطلب تاثیر دارند
کمیتی که بر کیفیت تاثیر میگذارند

نکاتی از حاشیه های محصولات و خدمات مرتبط با عرصه ارتباطات و اطلاعات و اینترنت

کامپیوتر قائم مقامی
فروشگاه خدمات و محصولات اینترنتی و ارتباطی بر بستر های
ADSL.TD-LTE-FD-lTE.FTTH.Wireless.Mobile Simcard
☎️ 04133252083
📱 09029909274
instagram.com/com_ghaemmaghami

#ایرانسل #آسیاتک #صفر.یک #پارس_آنلاین #شاتل #رایتل
#مودم #ADSL #TDLTE #4G #FDLT #LTE

۳ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

در شرایط فعلی و با توجه به محدودیت‌ها که رفتن به سینما و کنسرت ممکن نیست، شما به کمک پلتفرم‌های VOD می‌توانید فیلم‌های جدید سینما و کنسرت‌های خوانندگان را زنده و آنلاین، تماشا کنید. کارهایی که شاید تا یکسال قبل حتی به آن فکر هم نمی‌کردید، اما این اتفاق به لطف حضور پلتفرم‌های VOD افتاده است، پلتفرم‌هایی که هر روز به قابلیت هایشان اضافه می‌شود.

حالا که تلویزیون های اینترنتی این فرصت‌ را ایجاد کرده‌اند، بهتر است با ابعاد مختلف آن آشنا شوید.

VOD چیست؟

 

پلتفرم‌های VODاز متنو‌ع‌ترین خدمات سرگرم‌کننده اینترنتی به شمار می‌روند. VODمخفف (Video On Demand) است که بخشی از خدماتی است که با IPTV یا تلویزیون‌های اینترنتی ارائه می شود.

در تلویزیون‌های اینترنتی، امکانات شما مثل تلویزیون‌های معمولی تنها محدود به کم و زیاد کردن صدا و عوض کردن شبکه‌ها نیست.

امکاناتی مثل: ضبط، توقف و عقب بردن صحنه‌ها حتی در برنامه‌های زنده، در تلویزیون‌های اینترنتی وجود دارد و به خاطر همین به آن‌ها تلویزیون‌های تعاملی هم می‌گویند.

نمونه‌های محبوب جهانی VODها نتفیلیکس، آمازون پرایم ویدیو و اپل تی وی هستند. در ایران هم لنز ایرانسل یکی از پلتفرم‌ها در زمینه VOD است.

 VOD ها چطور می توانند جایگزینی برای تلویزیون معمولی باشند؟

 

با پیشرفت فناوری‌ و تنوع امکانات در مقایسه با تلویزیون، تلویزیون‌های اینترنتی در بسیاری از کشورها جایگزین تلویزیون‌های معمولی شده‌اند، چون تلویزیون‌های اینترنتی:

  • در دسترس و راحت هستند: تلویزیون‌های اینترنتی از طریق اپلیکیشن یا نسخه وب روی موبایل‌، تبلت‌ و لپتاپ همیشه در دسترس هستند و شما را محدود به محل خاصی نمی‌کنند.
  • از لحاظ اقتصادی به صرفه هستند: در مقایسه با خدمات متنوعی که از تلویزیون‌های اینترنتی می‌گیرید، بهای به صرفه‌ای را پرداخت می‌کنید.

خدماتی مثل امکان دیدن جدیدترین فیلم‌ها و آلبوم‌های موسیقی، تماشای برنامه‌های تلویزیون در زمان‌های دلخواهتان، ضبط آن‌ها بدون محدودیت زمان و مکان، باعث به صرفه بودن این تلویزیون‌ها شده است.

  • شخصی سازی شده هستند: VODها همانطور که از اسمشان پیداست، ویدیوهای دلخواه بر اساس خواسته‌های شما هستند. یعنی شما در پروفایل خود علاقمندی‌های خود را ثبت می‌کنید و فقط برنامه‌های دلخواهتان به شما پیشنهاد می‌شوند و در لیست شما قرار می‌گیرند.
  • قابلیت کنترل بیشتری دارند: از دست دادن صحنه‌های پخش زنده بازی‌های فوتبال یا برنامه‌های دلخواهتان در VODها اتفاق نمی‌افتد. VOD توانایی ضبط، پخش، مکث و عقب بردن صحنه‌ها را دارد و به شما امکان کنترل همه چیز را می‌دهد.

کدام پلتفرم‌های VOD را انتخاب کنیم ؟

 

هر روز به تعداد پلتفرم‌های VOD  در بازار فناوری اضافه می‌شود، پس بهتر است قبل از انتخاب سرویس VOD به موارد زیر توجه کنید و در نظر بگیرید که پلتفرم‌های خوب VOD  دارای ویژگی‌های زیر هستند:

آرشیوی از بهترین فیلم و سریال‌ها را دارند

VOD ها در ایران هم مانند نمونه‌های جهانی خود مجموعه‌ای از فیلم‌ها و سریال‌ها را دارند. هر قدر این آرشیوها کامل‌تر باشد، استفاده از آن‌ها برای تمام افراد و سلیقه‌ها امکان پذیر‌تر است.

علاوه بر این‌، وقتی با آرشیو کاملی مواجه هستید، دسته‌بندی‌های درست برای دسترسی آسان‌تر به فیلم‌ها و سریال‌ها هم بسیار کاربردی است.

دسته‌بندی‌هایی مثل:

  • پرفروش‌ترین‌ فیلم‌ها: در دسته‌بندی‌های فیلم‌ها باید بخشی وجود داشته باشد که شما بتوانید از نظرات و تجربیات دیگران برای دیدن فیلم مناسب استفاده کنید. این دسته بندی در هر پلتفرم با عنوان خاصی معرفی شده است.

برای مثال فیلم‌های هوانورد، جوکر و همچنین جدیدترین فیلم کریستوفر نولان یعنی تنت را می‌توانید در بخش پرفروش‌ترین فیلم‌ها در اپلیکیشن لنز ببینید.

  • فیلم‌هایی با جوایز بین المللی: اگر علاقه‌مند به فیلم‌های اسکار یا جشنواره‌های بین المللی فیلم هستید، باید چنین عناوینی برای راهنمایی شما در پلتفرم VOD  وجود داشته باشد.

مثلا فیلم کتاب سبز و فیلم ۱۹۱۷ که از برندگان جوایز اسکار در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بودند، در بخش اسکاری‌ها در اپلیکیشن لنز وجود دارند.

  • فیلم‌ها و سریال‌های خاطره‌انگیز: بعضی وقت‌ها مرور و تماشای فیلم ها و سریال های قدیمی، لحظات خوب و نوستالژیکی را برای شما می‌سازند.

پس اگر دلتنگ سریال‌هایی مثل میوه ممنوعه، زیر تیغ، پایتخت و… هستید، بخش نوستالژی لنز گزینه مناسبی برای شما است.

  • برای افراد کم‌توان: شاید ویژه‌ترین بخش پلتفرم‌ها، توجه به نیازهای کاربران خاص باشد.

اگر خود یا خانواده‌‌تان از عزیزان کم‌شنوا یا ناشنوا هستید، می‌توانید از فیلم‌های بخش ویژه ناشنوایان در لنز استفاده کنید.

فیلم‌هایی مثل پلنگ سیاه، لیگ عدالت و سریال‌هایی مثل سقوط شوالیه و تعداد زیاد دیگری در این بخش وجود دارند که می‌توانید با مشاهده آن‌ها روز سرگرم کننده ای داشته باشید.

علاوه بر موارد ذکر شده، بخش فیلم‌های با زیرنویس فارسی هم برای افرادی که به زبان اصلی فیلم‌ها علاقه‌مند هستند، جذاب است.

فیلم‌های سینمایی روز را آنلاین اکران می‌کنند

یکی دیگر از بخش‌هایی که در پلتفرم‌های VOD  مخصوصا در زمان کرونا و قرنطینه طرفدارهای زیادی پیدا کرده است، اکران آنلاین فیلم‌های روز سینما است. به عنوان مثال، فیلم جدید «آبان یازده شصت»، ماه پیش به صورت آنلاین در لنز اکران شد.

امکان پخش زنده کنسرت‌های زنده موسیقی را دارند

تماشای کنسرت‌ برای دوستداران موسیقی همیشه جذاب و دیدنی بوده است؛ اما در شرایط قرنطینه و کرونا،می‌توانید ساعات خوبی را با دیدن آنلاین کنسرت‌های زنده در پلتفرم‌های VODبگذرانید. بعضی از پلتفرم‌های آنلاین ایرانی مثل لنز هم در دوران کرونا امکان پخش زنده چند کنسرت‌ آنلاین را فراهم کردند.

بعضی از پلتفرم‌های VOD، در دسته‌بندی‌های خود، بخش موسیقی هم دارند.

مثلا در بخش موسیقی لنز، گزینه‌های مختلفی از جمله موارد زیر وجود دارد:

  • جدیدترین آلبوم‌های و تک‌آهنگ‌ها
  • ژانرهای مختلف موسیقی، مثل سنتی، پاپ، کلاسیک، تلفیقی و …
  • پادکست
  • کتاب صوتی
  • پلی‌ لیست‌های اختصاصی

امکان پخش برنامه‌های تلویزیون را دارند

با تلویزیون‌های اینترنتی، می‌توانید به تمامی شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی در هر ساعت از شبانه روز دسترسی داشته باشید.

در لنز این بخش شامل سه دسته‌بندی است.

  • تلویزیون: علاوه بر تماشای زنده برنامه‌ها می‌توانید آن‌ها را دستی یا با زمان بندی اتوماتیک ضبط کنید. میزان کیفیت دریافتی تصاویر هم بستگی به سرعت اینترنت شما دارد و خودکار تنظیم خواهد شد و خوشبختانه لنز با هر سرعت اینترنتی، تصویر قابل قبولی به شما ارائه می‌دهد.
  • رادیو: در بخش رادیو می‌توانید به پخش زنده شبکه‌های رادیویی گوش کنید.
  • رویداد: این بخش شامل چند شبکه سرگرمی ویژه مثل لنز اسپرت پلاس، شبکه پرسپولیس، شبکه استقلال، دیجیتون و … است که هرکدام برنامه‌هایی برای طرفداران مخصوص به خود دارند.

چگونه از پلتفرم‌های VOD  استفاده کنیم ؟

پلتفرم‌های VOD در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، در سیستم عامل اندروید و IOS قابل اجرا هستند؛ اما شما با استفاده از نسخه وب می‌توانید در نمایشگرهای بزرگتر مثل لپ تاپ و تلویزیون با کیفیت بهتری از تماشای فیلم‌ها لذت ببرید.

  • حامد پورمهدی قائم مقامی

 توسعه اینترنت پرسرعت و… باعث شده تا صنعت گیمینگ به یک صنعت پر سود و پولساز تبدیل شود، بعضی هم موفق شده‌اند که این تفریح و سرگرمی را به شغل خود تبدیل کنند و از راه بازی‌های ویدئویی درآمد داشته باشند.

این مطلب به شما می‌گوید که چه کسی گیمر حرفه‌ای به حساب می‌آید و چطور می‌شود به یک گیمر حرفه‌ای تبدیل شد و از راه بازی‌های ویدئویی درآمد کسب کرد.

گیمر حرفه‌ای کیست؟

براساس آمار شرکت Newzoo، حدود ۲.۷ میلیارد گیمر در جهان وجود دارند، اما همه این افراد «گیمر حرفه‌ای» نیستند. «گیمر حرفه‌ای» کسی است که به این فعالیت به عنوان شغل نگاه می‌کند و بیشتر ساعات شبانه‌روز خود را به بازی و گیم اختصاص می‌دهد. گیمرهای حرفه‌ای باید با انتخاب یک یا چند سبک و ژانر بازی مثل اکشن-ماجراجویی، استراتژی، تیراندازی، ورزشی و… سطح خود را با تلاش و تمرین به بالاترین حد برسانند.

گیمرها چگونه کسب درآمد می‌ کنند؟

 

در خیلی از کشورهای جهان، گیمرها با حضور در مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (e-sports) مثل سایر رشته‌های ورزشی، با داشتن تیم و اسپانسر در‌آمدهای خوبی دارند.

در کنار این رقابت ها، با گسترش صنعت گیم و محبوبیت شبکه‌های اجتماعی، راه‌های متنوع و زیادی برای درآمدزایی گیمرها به وجود آمده است.

رایج‌ترین راه‌های کسب درآمد گیمرها:

۱-استریم بازی

تماشای بازی گیمرهای حرفه‌ای می‌تواند هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده باشد و از طرفی جنبه آموزشی هم برای دیگر کاربران داشته باشد. به خاطر همین، یکی از کارهایی که در بین گیمرها محبوبیت زیادی دارد، استریم یا پخش زنده بازی‌هاست. به این شکل که گیمر از بازی خود فیلم می‌گیرد و دنبال کنندگان می­توانند آن را به شکل زنده ببینند.

گیمرهای زیادی در جهان به کمک استریم موفق شدند در وبسایتی مثل Twitch (بزرگترین و محبوب‌ترین پلتفرم‌ استریمینگ جهان) و شبکه‌های اجتماعی مثل یوتیوب، دنبال‌کننده‌ها و درآمد میلیونی داشته باشند.در اصل استریم به روش‌های زیر به گیمرها برای کسب درآمد کمک می‌کند:

دونیت یا تامین مالی جمعی

یکی از امکاناتی که شبکه‌های استریم بازی در اختیار گیمرها می‌گذارد، گرفتن دونیت یا کمک مالی جمعی است. به این صورت که گیمر برای خرید مانیتور بهتر، تجهیز اتاق بازی، بهبود سخت‌افزار و… مبلغی را مشخص می‌کند و از دنبال‌کننده‌ها می‌خواهد تا به او در این زمینه کمک کنند.

عضویت و اشتراک

شبکه‌های اجتماعی استریم با گرفتن حق اشتراک از کاربران، قابلیت‌های بیشتری مثل چت کردن، قابلیت‌ ارسال ایموجی و… را در اختیار آنها می‌گذارند و درصدی از درآمدهای این اشتراک‌ها، به گیمرها می‌رسد.

اسپانسر

زمانی که ویدئوهای استریم بیننده‌های زیادی پیدا می‌کند، خیلی از شرکت‌ها تمایل دارند که برای تبلیغ کالاها و محصولات خود از گیمر استفاده کنند. مثلا پوشیدن‌ تی‌شرت‌های یک برند و معرفی تجهیزات مرتبط با بازی از روش‌های معمول تبلیغ محصولات در زمان استریم است.

مشارکت در فروش محصول یا افلیت

یکی دیگر از روش‌های درآمدزایی گیمرها، مشارکت در فروش یک محصول یا افلیت (Affiliate) است. به این شکل که گیمر در صفحه استریم خود لینک فروش محصول یا کالایی را می‌گذارد و با معرفی آن به بیننده‌ها و دنبال‌کنندگان خود، درآمدی از بازدید یا فروش آن به دست می‌آورد.

گیمرهای پرطرفدار، ۵ تا ۸ میلیون و بعضی تا ۱۷ میلیون دنبال‌کننده دارند و سرمایه‌ای چند میلیون دلاری را بدست آورده‌اند.

نکته: البته کاربران ایرانی برای حضور در این پلتفرم‌ها و درآمدزایی از آنها به حساب بانکی خارجی نیاز دارند اما پلتفرم‌های داخلی مثل آپارات هم امکان استریم بازی را راه‌اندازی کرده‌اند و قابلیت‌های تقریبا مشابه‌ای را ارائه می‌دهند.

۲-فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

 

حضور در شبکه‌های اجتماعی مثل یوتیوب و اینستاگرام راهکار مناسبی برای درآمدزایی گیمرها است. چون پست کردن ویدئوهای جالب و هیجان‌انگیز از بازی کردن، آموزش بازی، معرفی بازی‌های جدید و… از مواردی است که گیمرها می‌توانند به کمک آنها در شبکه‌های اجتماعی دنبال‌کننده‌های زیادی پیدا کنند و به تدریج به یک اینفلوئنسر حوزه گیم تبدیل شوند.

۳-گیم بلاگر

یکی دیگر از راه‌های درآمدزایی گیمرها راه‌اندازی وبلاگ، پادکست یا همکاری با وبسایت‌های تخصصی گیم است. گیمرها با محتواهایی مثل نقد و بررسی بازی‌های جدید و آموزش در مورد بازی‌ها، می‌توانند درآمد داشته باشند.

۴-تست و عیب‌یابی بازی‌های جدید

از آنجایی که شرکت‌های بازی سازی قبل از ارائه رسمی بازی‌ها، باید آن­ها را تست و عیب‌یابی کنند، دسترسی به نسخه‌های اولیه یا بتا را به گیمرها می‌دهند تا معایب و مشکلات بازی‌ها را متوجه شوند.

پس گیمرهایی که به سطح حرفه‌ای می‌رسند و به چهره‌ شناخته‌شده‌ای در این حوزه تبدیل می‌شوند، برای تست بازی­ها، مورد توجه شرکت‌ها و استودیوهای بازی‌سازی قرار می­گیرند.

۵-فروش اکانت و آیتم‌ بازی‌ها

بعضی از بازی‌ها این امکان را به گیمرهای حرفه‌ای می‌دهد تا اکانت یا آیتم‌ها و آفرهای بازی را به علاقه‌مندان و گیمرهایی که سطح بالایی ندارند، بفروشند و از این راه درآمدزایی کنند. این راه در مقایسه با بقیه روش‌ها مثل استریم، درآمد زیادی ندارد اما برای بعضی بازی­ها، بازار پرطرفداری پیدا می‌کند.

مثلا زمانی که بازی Clash of Clans در ایران طرفداران زیادی داشت، اکانت‌های سطح بالای این بازی، با رقم‌های چند میلیونی به فروش می‌رفت.

۶-شرکت در مسابقات

 

همانطور که اشاره کردیم، بازی‌های ویدئویی هم مثل بازی‌های ورزشی، لیگ‌ها و مسابقاتی دارند که شرکت‌کنندگان با حضور در آن، می‌توانند علاوه بر ارزیابی مهارت خود، جایزه هم برنده شوند.

مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (e-Sports) هر سال در سطح جهانی و با جوایز قابل توجهی که بعضی اوقات به چندین میلیون دلار می‌رسد برگزار می‌شود. بازی‌هایی مثل فورتنایت، Dota ۲، فیفا و… از جمله این بازی‌ها هستند که رقابت‌های جهانی آن­ها با حضور حامیان مالی بزرگ برگزار می‌شود.

براساس آمار Newzoo در سال ۲۰۲۰، درآمد حامیان مالی در ورزش‌های الکترونیکی (e-sports) به رقم ۶۳۶ میلیون دلار رسیده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۹ رشد ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

در ایران هم بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مسابقات «لیگ بازی‌های رایانه‌ای ایران» را با حضور علاقه‌مندان زیادی برگزار می‌کند که نفرات برتر آن در بعضی رشته‌ها به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند.

  • حامد پورمهدی قائم مقامی

بسیاری وسایلی که در اطراف خود مشاهده و استفاده می‌کنیم، با امواج و سیگنال‌های مختلف سروکار دارند. وجود تعداد زیادی از این وسایل در محیط کار و خانه سبب می‌شود سیگنال W-Fi مودم ضعیف شود.

به‌عنوان مثال اگر مودم اینترنت شما در کنار وسایلی مانند چراغ‌های تزیینی، بلوتوث، مایکرویو و وسایل بازی و تلفن بی‌سیم قرار داشته باشد، قدرت سیگنال مودم‌تان بر روی تلفن همراه یا لپ‌تاپ کاهش پیدا خواهد کرد.

برخی از مواقع، وجود تعدادی زیادی از این وسایل سبب می‌شود که دسترسی شما به اینترنت، به‌صورت موقت قطع شود. برای رفع این مشکل بهتر است که مودم اینترنت خود را با فاصله نسبت به وسایل تولیدکننده امواج قرار دهید.

به این ترتیب پیشنهاد می‌کنیم از قرار دادن مودم اینترنت در موقعیت‌هایی مانند آشپزخانه یا در نزدیکی تلفن بی‌سیم خودداری کنید.

  • حامد پورمهدی قائم مقامی